sprek_nobg

Å sette i gang en skrittellerkampanje eller sykkelaksjon, kan være gode tiltak for å få folk i gang. Vi ser imidlertid ofte at når slike kampanjer/aksjoner avsluttes, har mange lett for å falle tilbake til gamle vaner. Motivasjon er nemlig en ferskvare. Det er lett å bli motivert, men også lett å miste motivasjonen.

Dette har vi tatt tak i og tilbyr nå motivasjonsprogrammet Sprek bedrift. Vi mener det bør skje ting på arbeidsplassen. Ikke hver dag eller hver uke, men likevel med jevne mellomrom slik at en lettere opprettholder motivasjonen.

Målet vårt er å spre viktig kunnskap om trening og kosthold blant de ansatte. Økt kunnskap vil igjen gi friskere, gladere og mer opplagte medarbeidere. I tillegg har vi sterk fokus på den mentale biten. Det er viktig at «toppetasjen» er med.

Konkrete målinger underveis sammen med gode og motiverende foredrag danner grunnstammen i Sprek bedrift.

Velg mellom:

InBody-testing 2 ganger, 3 foredrag, styrketester 2 ganger, kondisjonstester 2 ganger.

Alle testene gjennomføres både ved programstart og ved programslutt. Da får den enkelte deltaker konkrete tall på endringene som har skjedd i løpet av perioden.

InBody-testing 3 ganger, 5 foredrag, styrketester 3 ganger, kondisjonstester 3 ganger.

Alle testene gjennomføres både ved programstart, etter 2 ½ måned og ved programslutt.

Kondisjonstestene gjennomføres gående eller løpende på tredemølle eller utendørs. Styrketestene (armhevinger, knebøy, planken) gjennomføres på arbeidsplassen. Alle kan delta uavhengig av nivå.
Dere er med på å bestemme hvor omfattende pakkene skal være. Det er for eksempel mulig å bestille individuell kost – og treningsveiledning utenom.

Ta kontakt for mer informasjon